Koningssteden

8-daagse rondreis: vertrek elke zaterdag vanuit Casablanca met meertalige gids

alt

Deze boeiende rondreis zal u leiden langs de 4 beroemde koningssteden: Rabat, Meknes, Fes en Marrakech. Onderweg kunt u genieten van de fraaie natuur en de mooiste streken.

Het diepe Zuiden en de kasbahs

8 daagse rondreis, vertrek vanuit Marrakech

De reis vangt aan in Marrakech, De Rode Stad, een fraaie en sfeervolle stad met tal van monumenten. U maakt tijdens deze reis kennis met de krachten van de woestijn en haar uiterst vriendelijke bevolking. Een adembenemende ervaring is gegarandeerd!

Ontdekking van Marokko

11 daagse rondreis

Tijdens deze reis zult u op aangename wijze kennismaken met natuurlijke alsmede de culturele hoogtepunten van Marokko. Deze fascinerende reis leidt u door de woeste kloven van het Midden Atlasgebergte, langs indrukwekkende oases en door de onmetelijke eenzaamheid van de woestijn.

Tocht van de Karavaan

oktober t/m begin april
Voor de trektocht door het Saghro-gebergte wordt u via een transfer gebracht naar het plaatsje Tagdilt. Hier begint de tocht die onder andere langs Tizi ’n Tazazaert en Tizilit gaat. Het gebergte Saghro is een vulkanisch gebied.
Hier kunt u genieten van de stilte, de zwartachtige rotspartijen, de tuinen en oases. U kunt er fossielen vinden en de sfeer van de woestijn proeven. Er zijn niet veel dorpjes maar u zult er rondtrekkende nomaden tegenkomen. Lopend over bergpassen wordt ongeveer een hoogte van 2700 meter bereikt.